Initiële configuratie van Kaspersky Safe Kids

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Wanneer de installatie is voltooid, begeleidt de Configuratie-assistent van Kaspersky Safe Kids u door het configuratieproces van Kaspersky Safe Kids.

Tijdens de configuratie kunt u het volgende doen:

1. Gebruik uw My Kaspersky-account om verbinding te maken met My Kaspersky of registreer u bij My Kaspersky als u geen account hebt.

Het apparaat van het kind is verbonden met dit My Kaspersky-account. Als u een ander My Kaspersky-account wilt gebruiken om toezicht te houden op het apparaat van uw kind, moet u eerst het apparaat van uw kind loskoppelen van het huidige account op My Kaspersky.

2. Selecteer de Windows-accounts die u wilt controleren en wijs deze toe aan kinderen.
  3. Beveilig Windows-accounts met een wachtwoord.

Hierna is de configuratie van Kaspersky Safe Kids voltooid en is het programma al actief.

De instellingen van Kaspersky Safe Kids worden volgens de leeftijd van elk kind toegepast op de geselecteerde accounts. U kunt de instellingen van Kaspersky Safe Kids bekijken en wijzigen in het gedeelte Kinderen in My Kaspersky of in Kaspersky Safe Kids op het mobiele apparaat van de ouders (Android- of iOS-apparaat).

Verbinding met My Kaspersky maken

Als u eerder Google, Apple of Facebook hebt gebruikt om u aan te melden bij Kaspersky-apps

Als je geen sms-bericht met een beveiligingscode ontvangen hebt

Tweestapsverificatie kan onbeschikbaar zijn in jouw regio. Voor meer informatie raadpleeg je de My Kaspersky help.

Registreren bij My Kaspersky vanuit Kaspersky Safe Kids

Selecteer Windows-account en wijs deze aan kinderen toe

Beveilig Windows-accounts met een wachtwoord